Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 346g1188kcal35.3g242.3g4.2g12.1g
Sokeri 170g689kcal0g169.6g0g0g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka6.7g27kcal0g6.6g0g0g
Rasvaton maito valio1065g351kcal35.1g52.2g0g0g
Kananmuna, annos 65g346g436kcal38.1g1g31.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g133g972kcal1.3g1.3g106.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g7348kcal220.2g951g283.8g24.2g
Valittu annoskoko2080g3674kcal110.1g475.5g141.9g12.1g
Annoskoko puolitettuna1040g1837kcal55.1g237.8g71g6.1g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412