Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl131g171kcal17g0.7g11.3g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%11g28kcal1.6g1.2g0.6g5.5g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Voi 11g78kcal0.1g0g8.7g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 45g171kcal12.6g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana419g896kcal62.6g3.8g68.2g11g
Valittu annoskoko209g448kcal31.3g1.9g34.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna105g224kcal15.7g1g17.1g2.8g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169