Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 141g152kcal32.7g0g2.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton28g5.9kcal0.1g0.5g0g0g
Oliiviöljy 24g210kcal0g0g23.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original4g2.8kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Hunaja 11g37kcal0.1g9.1g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana419g818kcal66.4g20.2g52g0.4g
Valittu annoskoko209g409kcal33.2g10.1g26g0.2g
Annoskoko puolitettuna105g205kcal16.6g5.1g13g0.1g
Arvot/100g100g195kcal15.9g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744