Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g3.1g11kcal0.2g2.2g0.2g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g3.1g4.4kcal0.2g0.6g0.1g0g
Vispikerma Flora 20%3.1g6.9kcal0.1g0.2g0.6g0g
Sokeri 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Mansikka 11g5.1kcal0.1g0.9g0g0.2g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g56kcal1.2g8.4g1.8g0.4g
Valittu annoskoko21g28kcal0.6g4.2g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal0.3g2.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g133kcal2.8g19.8g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397