Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton16g23kcal1.9g0g1.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.6g8.9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2.4g14kcal0.5g0.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g95kcal5g0.6g8g0g
Valittu annoskoko21g48kcal2.5g0.3g4g0g
Annoskoko puolitettuna11g24kcal1.3g0.2g2g0g
Arvot/100g100g223kcal11.7g1.4g18.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703