Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g5.1g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g2.7g6.4kcal0.3g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g22kcal0.8g1.8g1g0.2g
Valittu annoskoko22g11kcal0.4g0.9g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0.2g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g50kcal1.9g4.2g2.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271070