Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 3.8g1.2kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.2g1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g19kcal0g4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko22g10kcal0g2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0g1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal0g9.3g0.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353