Omenapiirakka,parempi maidoton

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lilsää vaahtoon öljy varovasti sekoittaen.

Lisää jauho-leivinjauhe- ja vaniljasokeriseos.

Kaada taikina leivinpaperilla suojattuun korealaitaiseen uunipeltiin.

lado omenan palat vinottain taikinan päälle.

Halutessasi voit ripsutella kanelia tai kaakaojauhetta javaniljasokeria päälle.

Paista 200 asteessa n. 35 min. riippuen uunistasi.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl7.2g10kcal0.9g0g0.6g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Grahamjauho 0.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 4g1.8kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g114kcal2.6g16.2g4g0.6g
Valittu annoskoko22g57kcal1.3g8.1g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g29kcal0.7g4.1g1g0.2g
Arvot/100g100g265kcal6g37.7g9.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391519