J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 17g6.1kcal0g1.2g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g3.2g12kcal0g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g37kcal0g8.6g0g0.6g
Valittu annoskoko22g18kcal0g4.3g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0g2.2g0g0.2g
Arvot/100g100g85kcal0g19.9g0g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403