Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g8.2g6.6kcal1.6g0g0.1g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g4.7g16kcal0.1g0.1g1.7g0g
Emmental juustoraaste, lidl4g15kcal1.2g0g1.1g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g107kcal6g0.4g9g0g
Valittu annoskoko22g54kcal3g0.2g4.5g0g
Annoskoko puolitettuna11g27kcal1.5g0.1g2.3g0g
Arvot/100g100g248kcal13.9g0.9g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224213