Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg12g6.2kcal0.2g1.3g0g0g
Atria kevyt jauheliha4.7g8kcal0.9g0g0.5g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g2.9g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g39kcal2.4g3g2g0g
Valittu annoskoko22g20kcal1.2g1.5g1g0g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.6g0.8g0.5g0g
Arvot/100g100g91kcal5.5g6.9g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643