Omena-banaanipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos ja viimeiseksi sulatettu voi.

Viipaloi omenat ja banaanit.

Levitä taikiina uunipellille ja hedelmäviipaleet päälle.

Paista 200 °C 30 min. Ripottele päälle kanelia ja sokeria.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Teehelmi

Teehelmi sanoi...

Kokeilin myös 2,5 dl sokeria+0,5 dl fariinisokeria -yhdistelmällä pelkän sokerin sijaan.

torstai 08.09.2011 klo 19:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu3.4g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.2g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g4.5g3.8kcal0g0.8g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g5g1.7kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g104kcal1.4g13.4g4.6g0.6g
Valittu annoskoko22g52kcal0.7g6.7g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g26kcal0.4g3.4g1.2g0.2g
Arvot/100g100g238kcal3.2g30.6g10.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249117