Suklaakuorrutteinen piirakka

Vaahdota munat ja sokeri, sekoita kuivat aineet, lisää ne ja loput aineet ja paista uunipellillä 200 asteessa 10 minuuttia.

Nosta uunista ja ripottele päälle rouhittua maitosuklaata niin paljon kuin sielu sietää.

Levitä sulanut suklaa tasaisesti piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g2.4g11kcal0g0g1.2g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.8g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g19kcal0.5g3.8g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Maitosuklaa 4.7g25kcal0.5g2.4g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g152kcal2.8g20.8g6.4g0.4g
Valittu annoskoko22g76kcal1.4g10.4g3.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g38kcal0.7g5.2g1.6g0.1g
Arvot/100g100g348kcal6.4g47.5g14.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287419