Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.8g4.1kcal0.2g0.3g0.2g0.2g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.6g0.3kcal0g0g0g0.6g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g2.5g8.1kcal0.3g1.6g0.1g0.3g
Auringonkukansiemen 1.6g10kcal0.4g0.2g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g45kcal1.8g4.2g2.2g2.4g
Valittu annoskoko22g22kcal0.9g2.1g1.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal0.5g1.1g0.6g0.6g
Arvot/100g100g102kcal4.1g9.6g5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366502