Mikrosuklaakakku

Sekoita kananmunat rasvan sekaan, älä vaahdota, ja sitten kuivat aineet muna-rasvaseokseen, ensiksi keskenään sekoitettuna.

Taikinaseos silikonivuokaan ja 900W mikrossa paistoaika n.3-4 min. Koristele haluamallasi tavalla.

Valitettavasti ei mikään kevyt versio, mutta näppärän nopea ja herkullinen :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Peppilotta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 35g308kcal0g0g34.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu42g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Leivinjauhe 1.7g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 7g26kcal1.3g0.8g1.5g2.1g
Aprikoosihillo (Rainbow)28g56kcal0.3g13.9g0.3g0g
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g44g232kcal3.3g13.5g18.3g0g
Sokeri 30g120kcal0g29.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g1758kcal23.8g151.4g118g5.8g
Valittu annoskoko210g879kcal11.9g75.7g59g2.9g
Annoskoko puolitettuna105g440kcal6g37.9g29.5g1.5g
Arvot/100g100g419kcal5.7g36g28.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151381