Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 51g17kcal0.4g2.8g0.1g0.7g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 7g29kcal0g7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g8.8kcal0g2.2g0g0g
Perunajauhot,rainbow4.4g14kcal0g3.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g137kcal0.8g31.2g0.2g1.6g
Valittu annoskoko211g69kcal0.4g15.6g0.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna105g34kcal0.2g7.8g0.1g0.4g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928