Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g676g115kcal12.8g14.2g1.4g0g
Vesi751g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g300g1021kcal6g9g105.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g375g1051kcal71.3g0g82.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4203g4372kcal180.2g46.4g378.2g0g
Valittu annoskoko2102g2186kcal90.1g23.2g189.1g0g
Annoskoko puolitettuna1051g1093kcal45.1g11.6g94.6g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102