Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g38g64kcal7.1g0g3.8g0g
Sipuli kuivattu 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.3g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g1.4g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Makaroni, keitetty, suolaton 38g37kcal1.1g7.5g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g38g64kcal0.9g2.3g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g353kcal19.2g21.6g20g1.8g
Valittu annoskoko212g177kcal9.6g10.8g10g0.9g
Annoskoko puolitettuna106g88kcal4.8g5.4g5g0.5g
Arvot/100g100g83kcal4.5g5.1g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260659