Kaalilaatikko porosta

Jauha poronpaisti.

Ruskista liha, sipuli ja prkkanat.

Lisää pineksi raastettu kaali ja vesi.

ANNA KETKEN HAUTUA.

LISÄÄ MAUSTEET JA PAISTA UUNISSA 150 ASTETTA 1 TUNTI

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Poronpaisti 62g114kcal19.2g0g4g0g
Porkkana 21g6.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Sipuli 21g6.3kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali104g22kcal1.2g3.5g0.2g2.2g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g345kcal41.6g11.8g13.4g6.4g
Valittu annoskoko212g173kcal20.8g5.9g6.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna106g86kcal10.4g3g3.4g1.6g
Arvot/100g100g82kcal9.8g2.8g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461271