Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g1290g2193kcal245.1g0g129g0g
Kananmuna kuoreton 177g253kcal22.2g0.5g18.2g0g
Sipuli 645g195kcal8.1g31g1.3g11g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4224g5281kcal550.8g63g297g22g
Valittu annoskoko2112g2641kcal275.4g31.5g148.5g11g
Annoskoko puolitettuna1056g1320kcal137.7g15.8g74.3g5.5g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176