J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 169g60kcal0.3g12g0.2g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g31g122kcal0g30.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g364kcal0.6g85.2g0.4g6.8g
Valittu annoskoko212g182kcal0.3g42.6g0.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna106g91kcal0.2g21.3g0.1g1.7g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403