Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 38g272kcal0.4g0.1g30.5g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai49g171kcal5.8g34.6g1g1.5g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai33g114kcal3.9g23.1g0.7g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g1959kcal24.4g225.2g107.8g5g
Valittu annoskoko213g980kcal12.2g112.6g53.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna107g490kcal6.1g56.3g27g1.3g
Arvot/100g100g460kcal5.7g52.9g25.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429822