Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse10g73kcal0g0g8.1g0g
Sipulikuutiot rainbow22g2.2kcal0.3g0.3g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%55g47kcal0.5g2.5g3.8g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g22g37kcal1.6g0.3g3.3g0g
Poronkäristys, Polarica105g137kcal21g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g591kcal46.8g6.2g43g0g
Valittu annoskoko214g295kcal23.4g3.1g21.5g0g
Annoskoko puolitettuna107g148kcal11.7g1.6g10.8g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713