Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha477g792kcal90.7g0g47.7g0g
Sipuli 66g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.4g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g239g324kcal12.4g60.6g3g5.5g
Vesi, vesijohtovesi 1193g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.3g9kcal0.3g0.2g0.8g0g
Korppujauho 8.4g31kcal0.9g6.3g0.1g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu143g180kcal15.8g0.4g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4272g2727kcal242.4g143.2g129.4g15.2g
Valittu annoskoko2136g1364kcal121.2g71.6g64.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna1068g682kcal60.6g35.8g32.4g3.8g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187468