Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 157g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 38g12kcal0.2g1.3g0.3g1.2g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.9g20kcal0g4.9g0g0.1g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g1.7g10kcal0.1g1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g193kcal0.6g41g1.8g2.6g
Valittu annoskoko215g97kcal0.3g20.5g0.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna108g48kcal0.2g10.3g0.5g0.7g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353