J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 171g61kcal0.3g12.1g0.2g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g32g123kcal0g31g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g368kcal0.6g86.2g0.4g6.8g
Valittu annoskoko215g184kcal0.3g43.1g0.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna108g92kcal0.2g21.6g0.1g1.7g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403