Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 150g95kcal4.5g7.2g5.3g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g724kcal14.6g64.8g45.4g0g
Valittu annoskoko216g362kcal7.3g32.4g22.7g0g
Annoskoko puolitettuna108g181kcal3.7g16.2g11.4g0g
Arvot/100g100g168kcal3.4g15g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979