Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä1327g4909kcal79.6g411.3g331.7g13.3g
Valio maustettu rahka, vanilja531g849kcal38.7g84.9g37.2g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g318g475kcal2.2g113.7g0g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4352g12466kcal241g1219.8g737.8g33g
Valittu annoskoko2176g6233kcal120.5g609.9g368.9g16.5g
Annoskoko puolitettuna1088g3117kcal60.3g305g184.5g8.3g
Arvot/100g100g287kcal5.5g28g17g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150640