Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1800g3516kcal336.4g0g243g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot360g1044kcal50.4g3.6g93.6g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6.8g12kcal0.5g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4356g9143kcal774.6g11.6g673.2g0g
Valittu annoskoko2178g4571kcal387.3g5.8g336.6g0g
Annoskoko puolitettuna1089g2286kcal193.7g2.9g168.3g0g
Arvot/100g100g210kcal17.8g0.3g15.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285973