Mustikkapiirakka

Kunnon mustikkapiirakka eikä mitään laihisteluja!

Kun kerran syödään nannaa, niin syödään sitten kunnolla :)

Ohje:

Sulata voi juoksevaksi.

Sekoita sokeri ja sitten muut kuivat aineet, paitsi kaurahiutaleet, sekä kananmuna.

Ota taikinasta pieni osa, n 1,5dl erikseen.

Levitä loput voideltuun piirakkavuokaan.

Mustikat päälle.

Ota sivuun laitettu taikina ja lisää siihen kaurahiutaleet.

Sekoita ja murenna "muruiksi" mustikoiden päälle.

Jos taikinaa jää yli, tee siitä nätti reunus piirakalle.

Paista uunissa 200C n. 30-35min.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Petronella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g42g308kcal0.4g0.4g33.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 55g188kcal5.6g38.3g0.7g1.9g
Sokeri 36g146kcal0g35.9g0g0g
Mustikka metsä- 56g25kcal0.3g3.6g0.3g1.9g
Kaurahiutale 11g42kcal1.6g6.4g0.8g1.1g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana436g1474kcal19.8g172.4g74.2g9.8g
Valittu annoskoko218g737kcal9.9g86.2g37.1g4.9g
Annoskoko puolitettuna109g369kcal5g43.1g18.6g2.5g
Arvot/100g100g338kcal4.5g39.5g17g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243181