Makkarakastike

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä ja laita sitten kattilaan.

Kuullota sipuli ja laita makkaroiden sekaan.

Laita rasva pannulle ja anna sulaa, lisää joukkoon vehnäjauhot ja ruskista ne (älä anna palaa!!) Kun jauhot ovat kauniin ruskeat lisää pannulle vesi sekä lihaliemikuutiot ja sekoita niin että seoksesta tulle tasainen.

Lisää sitten seos makkaroiden ja sipulin kanssa kattilaan ja anna niiden vielä kiehuskella kattilassa väh. 15 min. ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)47g178kcal0.2g3g18.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai140g491kcal16.8g99.5g2.9g4.2g
Lihaliemikuutio Maggi26g72kcal2.3g1.8g5.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1402g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunanakit (Atria), annos 28g467g467kcal56.1g12.1g22.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4396g2477kcal153.8g244g100.2g16.2g
Valittu annoskoko2198g1239kcal76.9g122g50.1g8.1g
Annoskoko puolitettuna1099g619kcal38.5g61g25.1g4.1g
Arvot/100g100g56kcal3.5g5.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113401