Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g3.9g6.7kcal0.7g0g0.4g0g
Sipuli kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaton 3.9g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g3.9g6.7kcal0.1g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g37kcal1.8g2g2g0g
Valittu annoskoko22g18kcal0.9g1g1g0g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.5g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g84kcal4.1g4.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260659