Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.6g16kcal0.6g3.3g0.1g0.1g
Voi 3.5g26kcal0g0g2.9g0g
Maito, Kevyt2.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 4.7g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g132kcal2g16.2g6.6g0.4g
Valittu annoskoko22g66kcal1g8.1g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g33kcal0.5g4.1g1.7g0.1g
Arvot/100g100g297kcal4.5g36.5g14.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760