Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g4.2g5.3kcal0.6g0g0.4g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.5g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g25kcal1.4g1.4g1.8g0g
Valittu annoskoko22g13kcal0.7g0.7g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna11g6kcal0.4g0.4g0.5g0g
Arvot/100g100g56kcal3.2g3.2g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113403