KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g1.8g10kcal0.2g0.4g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.7g34kcal0g0g3.7g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton1.2g3.7kcal0.3g0.1g0.2g0g
Makeutusjauhe, Pirkka2.3g8.7kcal0g2.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.7g4.2kcal0.2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g150kcal4g5.2g12.2g0g
Valittu annoskoko22g75kcal2g2.6g6.1g0g
Annoskoko puolitettuna11g38kcal1g1.3g3.1g0g
Arvot/100g100g335kcal8.9g11.6g27.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156