Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g5.9g19kcal0.9g3.6g0.1g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 4.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g60kcal3.4g7.2g1.8g0.8g
Valittu annoskoko22g30kcal1.7g3.6g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g15kcal0.9g1.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g134kcal7.6g16.1g4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284141