Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Naudanpaisti 7.8g8.7kcal1.7g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g28kcal3.4g1g1g0g
Valittu annoskoko23g14kcal1.7g0.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna11g7kcal0.9g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g63kcal7.6g2.2g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579