Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 16g10kcal0.5g0.8g0.5g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g76kcal1.6g6.8g4.6g0g
Valittu annoskoko23g38kcal0.8g3.4g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna11g19kcal0.4g1.7g1.2g0g
Arvot/100g100g168kcal3.6g15.1g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979