Kebab Wokki (Karppaus)

Lisää pannulle öljy ja kuumenna, lisää pilkotut valkosipu ja chili!

Paista vihannekset kunnes ovat pempenneet (eivät kohmeisia enään.)
Kaada pannu johonki astiaan, ja lisää vähän öljyä pannulle ja paista kebab, mausta makusi mukaan.

Lisää vihannekset kebab joukkoon ja paista vähän aikaa, lisää kerma ja oota, että kerma paksunee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Kebabliha(lidl)7.8g15kcal1.4g0.3g0.9g0g
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g10g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g77kcal3.2g1.6g6.2g0.4g
Valittu annoskoko23g39kcal1.6g0.8g3.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g19kcal0.8g0.4g1.6g0.1g
Arvot/100g100g172kcal7.1g3.6g13.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236424