Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 6.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g3.4g3.2kcal0.7g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g15kcal1.6g0.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko23g8kcal0.8g0.4g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g4kcal0.4g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.8g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203834