Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper29g210kcal0.3g0.3g23.3g0g
Sokeri 16g63kcal0g15.5g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Ruisjauho Pirkka58g178kcal5.7g35.6g1.2g8.8g
Mustikka117g39kcal0.6g7.5g0.5g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g982kcal13.2g118.4g50g25.4g
Valittu annoskoko221g491kcal6.6g59.2g25g12.7g
Annoskoko puolitettuna110g246kcal3.3g29.6g12.5g6.4g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277