Rahka-vaniljavaahto ja marjat

Vaahdota vaniljakastike.

Lisää joukkoon sekoittaen rahka ja makeutusaine sekä vaniljasokeri.

Laita kerroksittain marjoja ja rahka-vaniljavaahtoa korkeaan lasiin tai läpinäkyvään kulhoon.

Kaunista!
Nauti!
Halutessasi voit käyttää marjojen tilalla myös hedelmiä.

Pinnan voi koristella esim 1 tl Marianne-rouhetta tai muutamalla lastulla suklaata!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Markelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio164g106kcal16.4g6.9g0.5g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)55g104kcal2.5g8.7g6.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g7kcal0g1.7g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.7g2.7kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g439kcal37.8g35.8g14g0g
Valittu annoskoko221g220kcal18.9g17.9g7g0g
Annoskoko puolitettuna110g110kcal9.5g9g3.5g0g
Arvot/100g100g100kcal8.6g8.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160002