Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g600g2100kcal48g450g10.2g18g
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Kanaliemi laimennettu 1500g149kcal4.1g6.5g11.9g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4400g5957kcal106.2g915g204.2g37g
Valittu annoskoko2200g2979kcal53.1g457.5g102.1g18.5g
Annoskoko puolitettuna1100g1489kcal26.6g228.8g51.1g9.3g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080