Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g381g2780kcal3.8g3.8g304.7g0g
Sokeri 405g1642kcal0g404.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 314g448kcal39.3g0.9g32.2g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g190g114kcal7g13.9g3.8g0g
Leivinjauhe 10g17kcal0.5g3.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g76kcal0g18.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 495g1699kcal50.4g346.5g5.9g17.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 23g85kcal4.2g2.5g5g6.9g
Marianne crush 150g286g1228kcal3.4g245.6g24g4.9g
Voi, 1 tl, 5 g15g113kcal0.2g0.2g12.3g0g
Sokeri 16g67kcal0g16.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g7.6g4.6kcal0.3g0.6g0.2g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3kcal0g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1g3.5kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Marianne crush 150g12g50kcal0.1g10g1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g16833kcal226g2164.2g781.6g60.6g
Valittu annoskoko2208g8417kcal113g1082.1g390.8g30.3g
Annoskoko puolitettuna1104g4208kcal56.5g541.1g195.4g15.2g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050