Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 75g387kcal12.3g0g38.1g0g
Herkkusieni 20g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Pasta Torino tumma63g219kcal11.3g36.9g2.4g3.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)50g43kcal0.5g1.8g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana443g1310kcal49.4g79g88.2g8.6g
Valittu annoskoko222g655kcal24.7g39.5g44.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna111g328kcal12.4g19.8g22.1g2.2g
Arvot/100g100g296kcal11.1g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201