Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 75g80kcal17.3g0g1.1g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprika keskiarvo 19g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka19g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.5g0g0.4g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g10g6.1kcal0.5g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g258kcal38.6g11.4g5g4g
Valittu annoskoko222g129kcal19.3g5.7g2.5g2g
Annoskoko puolitettuna111g64kcal9.7g2.9g1.3g1g
Arvot/100g100g58kcal8.7g2.6g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259872