Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.59g327kcal0.6g0.6g35.6g0g
Sokeri 51g205kcal0g50.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 49g70kcal6.1g0.1g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 58g199kcal5.9g40.5g0.7g2g
Leivinjauhe 3g5.2kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g1629kcal25.6g190.2g82.6g4g
Valittu annoskoko222g815kcal12.8g95.1g41.3g2g
Annoskoko puolitettuna111g407kcal6.4g47.6g20.7g1g
Arvot/100g100g367kcal5.8g42.8g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059