Rosmariinipunajuuret

Kuoritut punajuuriveneet pussiin.

Sinne öljy, hunaja, rosmariinia ja suolaa.

Sekoita ja anna marinoitua.

Levitä pellille.

Uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g13g42kcal0.1g10.2g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g13g118kcal0g0g13.1g0g
Punajuuri 197g76kcal2g13.6g0.4g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g471kcal4.2g47.6g27g9.8g
Valittu annoskoko223g236kcal2.1g23.8g13.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna112g118kcal1.1g11.9g6.8g2.5g
Arvot/100g100g106kcal0.9g10.7g6.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82634