Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 7.8g3.8kcal0.1g0.7g0g0.1g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 3.1g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Naudanpaisti 78g87kcal16.9g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana447g280kcal36.2g10.4g10g1.2g
Valittu annoskoko224g140kcal18.1g5.2g5g0.6g
Annoskoko puolitettuna112g70kcal9.1g2.6g2.5g0.3g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579