Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1396g1828kcal181.4g7g120g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%120g301kcal16.8g13.2g6.7g59g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Voi 114g829kcal1.4g0.5g92.9g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 481g1822kcal134.2g0g144.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4464g9561kcal667.6g41.4g728g118g
Valittu annoskoko2232g4781kcal333.8g20.7g364g59g
Annoskoko puolitettuna1116g2390kcal166.9g10.4g182g29.5g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169